Foretakspresentasjon

KOMPLETT PRODUKTSORTIMENT OG UNIK KOMPETANSE
innen VA-systemer, fuktsikring og fundamentering av grunnarbeider

Når det gjelder grunnlegging, VA-anlegg og fuktsikring er det få leverandører med en så allsidig og solid kunnskap som du finner hos oss i ALT I GRUNN. Vi har nå vært aktive i fagområdet i gjennom flere tiår og har derfor vært borti det meste – og vet hvilke løsninger som fungerer. Det er kunnskap vi gjerne deler med deg og andre fagfolk i bygg og anleggsbransjen! Vi er ikke bare en bygg- og anleggs butikk med alt av produkter til husgrunner og annet VA- og grunnarbeid – vi hjelper deg også gjerne med råd og med å finne løsninger for dine prosjekter i planleggingsfasen. Når det gjelder bestilling og levering, gir vi deg en rekke fleksible alternativer. Du kan hente hos  oss i vår velsortimenterte butikk på Korsegården i ÅS, eller ringe inn din bestilling. For deg som trenger å bestille utenom våre vanlige åpningstider eller er utenfor vårt nærområde, tilbyr vår døgnåpne nettbutikk det samme brede og dype sortimentet. Ønsker du alt levert akkurat når du trenger det, har vi effektive logistikkløsninger. Alt vi distribuerer betjenes fra vårt lager på ÅS eller med direkteleveranse fra vårt sentrallager i Sverige, som har det meste du måtte trenge på lager for rask levering. Vår kundeservice på telefon veileder deg gjerne til riktig løsning. Vi selger hovedsakelig til bedrifter, men privatpersoner er også velkomne til å handle hos oss.

BREDDE OG DYBDE
Alt du trenger – tilgjenglig på nett og i butikk

Vi har selvfølgelig ikke bare standard produkter for grunnarbeider, men vår spesialisering har resultert i et uslåelig bredt og dypt produktspekter for anleggsbransjen - og vår service er også uten sidestykke! Bestill en time med konsultsjon og rådgivning vedrørende grunn og fundamentering, fuktsikrings av grunnkonstruksjoner, renseanlegg og kloakkbehandlingsmetoder litt mer detaljert, og få samtidig gode råd fra våre velutdannede og erfarne personale.

GRUNNLEGGENDE KUNNSKAP
Hev kompetanse – øk din fortjeneste

Jo mere du vet, jo bedre er kvaliteten på jobbene du utfører. Vi liker å ha fornøyde kunder og gjør derfor det vi kan for å spre både etablert kunnskap og nye funn gjennom omfattende og allsidig kompetanseformidling. Det eneste vi krever av deg er at din bedrift er registrert som kunde hos oss. Blant temaer som dreneringsteknikk, fuktsikring av grunnkonstruksjoner, jordarmering grunnforsterkning mm. Du kan booke en time her - . Du investerer en liten del av tiden din og får igjen mye kunnskap!

 

Butikk ÅS

Gamle Mossevei industriområde
Gamle Mossevei 29
1433 ÅS
Norge